U petak se u Rijeci otvara Hidden, novi wine bistro chefa Neba Denija Srdoča
Chef Neba u Hiltonu Deni Srdoč ovoga tjedna u Rijeci otvara svoj novi restoran, wine bistro Hidden. Hidden će raditi od utorka do subote od 12 do 23 sata.
adsense_content_v3
Srdoč, chef Michelinova riječkog restorana Nebo, zamislio je Hidden kao bistro čiji će chefovi svakog jutra ići na riječku tržnicu, kupovati i kuhati sezonski dostupnu robu. Hrana u Hiddenu bit će usklađena s vinima, a vina će biti vrlo mnogo. Gospodin Srdoč planira sastaviti vinsku kartu od 150 etiketa, koja će uključivati i hrvatska i internacionalna vina, uključujući butelje iz Novog svijeta. Zanimljivo je da će se vina moći kupovati i za van, po povoljnim cijenama.
Deni Srdoč neće osobno kuhati u Hiddenu, Srdoč je vlasik, konceptualni začetnik i supervizor u bistrou, dok će kuhinju i servis voditi tim koji je osobno izabrao. “Želim pomoći u stručnom razvoju novih chefova, koji će se u Hiddenu moći slobodno izražavati i kreirati svoj pofesionalni put,” rekao nam je prije nekoliko tjedana Srdoč, koji ostaje glavni chef restoran Nebo u Hiltonu Costabella.
Hidden Wine Bistro
Andrije Medulića 8, Rijeka
Rezervacije na: 051 424854, info@hiddenwinebistro.com ili Instagram @hidden.winebistro


